Secrets Beauty Salon

Pur si simplu frumusete.

Tunsori si frizuri in vara 2008 August 12, 2008

Filed under: secrets beauty — secretsbeauty @ 10:04 pm

Oricui i s-a intamplat sa petreaca foarte mult timp in oglinda ca sa dea cat de cat o forma parului ravasit. Nervi, perii pline da par, fire care nu te asculta… si asa mai departe. Sugestiile si ideile de hairstyle incearca sa ne linisteasca in aceasta privinta oferindu-ne solutii pentru a scapa de stresul continuu al aranjarii parului. Alegerea tunsorii nu este atat de simpla pe cat pare. Vedem o frizura care ne place si decidem sa o adoptam, insa e posibil sa nu ne avantajeze. De aceea, este bine sa tinem cont atat de forma fetei, cat si de firul de par. Degeaba incercam o tunsoare cu volum daca firul de par este moale si subtire, rezultatul sigur nu va fi cel asteptat. Asa ca cel mai bine este sa va sfatuiti cu coafeza dumneavoastra atunci cand vreti sa-l tundeti, sa-l aranjati sau sa-i dati o alta nuanta.

In mare voga anul acesta sunt stilurile feminine, influenta anilor 30 – 40 in care primeaza onduleurile usoare si impletiturile ciufulite. Nici stilul masculin nu este ocolit. Parul scurt, „baietesc”, influenta a anilor 50, s-a remarcat in moda coafurilor din 2008. Daca anul trecut cararea pe mijloc a dominat, anul acesta se poarta cararea intr-o parte care avantajeaza pe toata lumea. In ceea ce priveste nuantele, se inclina catre culori naturale : castaniu, ciocolata, mocca, cafea cu lapte pana la blond natural, blond aramiu sau blond-aluna.

Idei de hair stype pentru un look atragator

Breton, frizuri scurte, parul lung, ondulat, filat, drept, carare intr-o parte, par prins in coada sau in coc… iata care sunt tendintele in moda coafurilor in 2008.

Noutatea sezonului o reprezinta parul scurt si sexy, asimetric si foarte filat. Daca optati pentru o astfel de tunsoare in vara 2008 este bine sa folositi o nuanta calda, naturala care sa mai imblanzeasca trasaturile dure, masculine ale frizurii. Parul lung si drept este cel mai usor de aranjat si mereu la moda. Cateva perii prin par si obtineti un hair style de zile mari. Daca vreti totusi sa-i aduceti o schimbare puteti sa alegeti niste bucle si onduleuri sexy care sa va puna in evidenta feminitatea. Pentru o tinuta business potrivit este un coc sau parul strans intr-o coada la spate. Cocuri clasice, un pic mai casual sau retro se potrivesc de minute unei rochii sexy.

Advertisements
 

One Response to “Tunsori si frizuri in vara 2008”

  1. Costi Says:

    Hi, pentru barbati ce tendinte sunt vara aceasta? Ceva care sa fie atat business cat si casual.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s