Secrets Beauty Salon

Pur si simplu frumusete.

5 coafuri pentru evenimente speciale August 21, 2008

Filed under: secrets beauty — secretsbeauty @ 10:16 pm

Pentru ca evenimentele deosebite din viata ta sa fie perfecte, pune-te in valoare cu ajutorul unei coafuri pe masura. Afla cum sa alegi coafura potrivita si inspira-te din exemplele pe care ti le oferim.

Cum alegi coafura?

Cel mai important lucru este sa “asortezi” coafura cu rochia pe care o vei purta. Imagineaza-ti cum ai arata daca ai alege o rochie foarte eleganta, dar ti-ai lasa parul pe spate asa cum faci de obicei… Tinutele elaborate necesita o coafura pe masura.

La fel de important este sa alegi coafura care ti se potriveste. De exemplu, daca ai fata rotunda, ar fi indicat ca parul sa iti incadreze chipul, iar daca ai chipul alungit nu este recomandat sa alegi cocurile inalte care iti alungesc si mai mult capul.

Elementul cheie este surpriza. Ca sa te faci remarcata este necesar sa adopti o coafura total diferita fata de modul tau obisnuit de a te coafa. Daca ai parul cret, indreapta-l sau invers, daca parul tau este drept natural, alege o coafura care presupune ondularea parului.

Cand vine vorba de coafuri elegante, parul lung este o adevarata comoara! De ce? Pentru ca ai la dispozitie o multitudine de variante de coafare, indiferent de tipul parului – cret, ondulat sau drept. Iata cateva exemple:

Perfect drept!

O astfel de coafura simpla si eleganta este destul de usor de realizat. Presupune indinderea riguroasa a parului, prinderea la spate a suvitelor de deasupra tamplelor si ridicarea parului in crestet.

Coada eleganta
Aceasta coafura, la fel ca si cea prezentata mai sus, este relativ usor de realizat. Cu putina indemanare te poti descurca singura. Prinde parul in coda la spate si foloseste un ondulator pentru a obtine bucle mari.

Coafura romantica

Poate fi privita ca o alta varianta a primei coafuri prezentate, diferenta fiind data de faptul ca de aceasta data parul trebuie sa fie ondulat sau cret. Procedura este aceeasi: prinderea suvitelor de deasupra tamplelor si ridicarea parului cu ajutorul agrafelor. Pentru un look romantic, lasa in fata cateva suvite libere.

Coc lejer
Pentru ca este o coafura destul de complexa, este necesar sa apelezi la ajutorul unui specialist. Denumirea ii vine de la aspectul aparent dezordonat, cu totul diferit fata de cocurile realizate cu parul drept.

Coc inalt

O coafura speciala, in toata puterea cuvantului. Este dificil de realizat si, in acelasi timp, “pretentioasa”. De ce pretentioasa? In primul rand pentru ca nu se potriveste oricarui tip de eveniment si in al doilea rand, forma fetei este la fel de importanta. Un astfel de coc nu este recomandat daca ai chipul alungit sau maxilarul proeminent.

sursa: http://www.eva.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s