Secrets Beauty Salon

Pur si simplu frumusete.

coafuri tomnatice October 31, 2008

Filed under: secrets beauty — secretsbeauty @ 10:45 pm

Toamna aceasta se poarta parul tapat, cocurile realizate imperfect, parul dat pe spate, parul texturat si parul lipit de cap.

Par tapat

Parul bufant, fie lasat pe spate, fie coc este foarte hot in aceasta toamna. Parul tapat al anilor ’60 nu se obtine cu una cu doua. Iti trebuie ceva timp sa tapezi suvitele si ai nevoie de un fixativ generos.

Parul dat pe spate

Fie ca iti faci coada ridicata in varful capului sau prinsa lejer in dreptul cefei, fie o coada simpla sau impletita, parul trebuie dat pe spate. Parul nu trebuie aranjat foarte bine. Dupa ce ti-ai realizat un coc, da putin cu feonul peste el, pentru a scoate cateva fire, ca atunci cand mergi el sa se miste natural.

Parul lipit de cap

Sunt doua modalitati de a purta parul lipit de cap: in stilul anilor ’20 sau rock’n’roll, sub o caciula mulata pe cap. In anii ’20, coafurile erau lipite de cap si avea bucle atent realizate. Parul de lungime medie poate fi coafat cel mai bine in acest stil.

Cocuri neterminate

Daca ai un machiaj aplicat la perfectiune, fa un contrast, prin optarea pentru o coafura relaxata. Un coc cu volum, din care ies suvite rebele. Partea buna din aceste cocuri este ca nu exista nicio tehnica la baza lor, cel putin nicio tehnica grea. Pur si simplu iti faci o coada pe care o invarti si o prinzi la ceafa.


Par texturat

Ca o extensie a verii, se poarta parul texturat pentru a completa tinutele texturate. Putin ondulat, putin rebel si valurit.

Coronita din par

Noutatea sezonului in materie de cocuri este cel facut din 3 cozi impletite. Doua formeaza cocul iar una este plasata ca o coronita pe cap.

sursa:www.frumusete.ele.ro

Advertisements
 

One Response to “coafuri tomnatice”

  1. gabriela Says:

    nu aveti modele de tunsori si pentru par cret sau ondulat natural?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s