Secrets Beauty Salon

Pur si simplu frumusete.

coafurile sezonului November 14, 2008

Filed under: secrets beauty — secretsbeauty @ 4:16 pm

Coafurile sezonului Lung si neglijent
Pentru admiratoarele stilulului hippy-chic, sezonul toamna-iarna 2008-2009 are o veste buna: coafurile pe par lung se intoarc in timp, catre anii ‘70, capatand o textura ciufulita si onduleuri inegale.
Imaginea feminina este accentuata de miscarea naturala a varfurilor parului, manechinele aparand in prezentari foarte increzatoare, purtand acest stil sportiv ce se potriveste atat tinutelor de zi cat si de noapte.
Pentru a crea aceasta coafura, trebuie sa adoptati cararea pe mijloc, elementul-cheie al tendintei Lung si neglijent. Parul poate fi tapat in crestet, dar atunci trebuie sa i se dea volum si pe lungime. In cazul in care parul nu e tapat, puteti sa va jucati cu lungimea realizand onduleuri cu ajutorul unor bigudiuri mari sau al ondulatorului. Daca parul are deja o usoara ondulatie, poate fi uscat liber sau cu difuzorul.
Super lucios
Tendinta propune pe un par cu luciu puternic, pentru o imagine impunatoare. Parul este pieptanat spre spate si finisat pana la perfectiune pentru o imagine puternica, taioasa.
Stilul ia doua forme: parul poate fi lasat liber, neted, fara volum; sau prins – fie intr-o coada de cal usor de realizat, fie intr-un un coc simplu, in special in cazul unui par foarte lung.
Pentru coafat utilizati perii mari, iar pentru o finisare impecabila, placa de intins. Indiferent de coafura aleasa, parul trebuie sa fie curat si sa aiba o conditie foarte buna. De aceea, e important sa se foloseasca atat balsam, cat si o masca, menita sa confere parului rezistenta.

fmo.ro

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s